Gezellig en professioneel

Vocalgroup Brits

Van easy listening tot rock & roll en van musical- en filmmuziek tot jazz. Met ongeveer 25 leden verdeeld in 3, soms 4, partijen, dirigent Annemiek Ramaekers, een drummer en een pianist zijn wij divers, ontspannen, gezellig en professioneel!

Lid worden
Zonder Dirigent geen koor

Onze Dirigent

Annemiek Ramaekers

Muziek maken en zingen inspireert mij al mijn hele leven. De passie en de ontspanning die ik daarbij ervaar, geef ik graag door aan anderen. Daarbij combineer ik mijn kennis en ervaring op het gebied van (team)coaching en –ontwikkeling met die als koordirigent.
Mijn belangrijkste overtuiging daarbij is: zingen kun je leren. Het is een kwestie van je adem effectief gebruiken en klank leren maken. Vooral ook van je mond open durven doen :-).

Lees verder

Meezingen?

Schrijf je in voor een proefavond

Instagram @burton

On the slopes

No images found.